ANNO 1243 RIESSEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anno 1243 Riessen. Meer weten? Ontdek meer

16 dec 2022 om 20:04 De bestelling was op tijd, 5 minuten voor de tijd. Dus dat was top. Alleen de kip, burger en patat waren niet warm. Satesaus was zo dun dat het uit het bakje liep. Leek wel lauw water.
13 dec 2022 om 19:50 Heel slecht! De snitzel was besteld met champignon room saus maar zat vrijwel niks op. En de kip sate was droog en ook koude saus. Viel ons erg tegen. We hebben niet gebeld om het te zeggen, omdat we anders geen eten hadden op tijd als het opnieuw ge
10 dec 2022 om 21:01 Patat vergeten en de carpaccio was bevroren
12 nov 2022 om 20:05 Nvt
22 okt 2022 om 4:04 duurde lang voor het bezorgd werd.
1 okt 2022 om 20:26 Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!
26 sep 2022 om 21:39 Was mooi op tijd en de burgers waren weer heerlijk en goed warm.
20 aug 2022 om 20:35 Eten was veel en heerlijk en goed op temperatuur. We gaan hier wel vaker bestellen. Ook echt vlees en geen geperste hamburgermeel. Groenvoer ook lekker vers. Patat knapperig van buiten en goed van binnen
22 jul 2022 om 20:16 Bijna 1,5 uur moeten wachten jeetje wat lang, ook waren de burgers niet goed warm en rauw. Ook verschillen de prijzen op thuisbezorgd en de site
9 jul 2022 om 21:56 Jeetje, thuisbezorgd en het restaurant zelf verschillen nogal kwa mening over de bezorgtijden.. wij hebben in totaal 1 uur en 45 minuten moeten wachten op het eten.. Ook word er niet gekeken naar de opmerkingen, erg jammer!!
2 jul 2022 om 22:20 Bezorging was erg snel en het eten was nog goed warm. Helaas was de pasta zalm heel erg zout van smaak. Als er minder zout wordt gebruikt, dan weet ik zeker dat het erg lekker is.
17 jun 2022 om 19:55 Bezorging duurde 1 uur en 3 kwartier. Ik heb aangegeven om geen groentes, sauzen bij te voegen ivm allergieën, nu kreeg ik op mijn schnitzel champignons, iets waar ik heel allergisch voor ben. Nu heb ik de helft niet kunnen eten. Schandalig!