ANNO 1243 RIESSEN

ANNO 1243 RIESSEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anno 1243 Riessen. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 19:55 Bezorging duurde 1 uur en 3 kwartier. Ik heb aangegeven om geen groentes, sauzen bij te voegen ivm allergie├źn, nu kreeg ik op mijn schnitzel champignons, iets waar ik heel allergisch voor ben. Nu heb ik de helft niet kunnen eten. Schandalig!
25 apr 2022 om 21:05 Laatst hier gegeten en toen ook kipsat├ę en fietjes besteld. Was toen lekker, maar nu was de kip wat droog en de frietjes waren oude frietjes, die weer waren opgewarmd. Heel jammer! Bezorging ook bijna half uur later dan aangegeven.
26 mrt 2022 om 22:06 Erg lekker eten, gevraagd om bezorging om 18.00, is een half uurtje later geworden, maar werd gecompenseerd met een fles wijn! Bestellen de volgende keer zeker weer!
22 mrt 2022 om 20:03 Eten was lekker! We verbleven in Buitenplaats Holten en het eten werd zelfs bij het huisje gebracht. Thuisbezorgd gaf aan bezorgtijd 1 uur maar al na ca. 25 min stond de vriendelijke bezorger voor de deur.
21 mrt 2022 om 8:14 Het eten was heerlijk, het was alleen niet heel erg warm meer.
21 feb 2022 om 23:49 Eten was opzich prima! Afhaaltijd was akkoord gegeven en vervolgens toch nog meer dan een half uur moeten wachten.... Eten moest nog gemaakt worden toen we het kwamen ophalen!?
11 feb 2022 om 19:05 Eten was niet warm, weinig champignonnensaus. Burgers waren ook koud.
5 feb 2022 om 20:05 Bestelling was eerder dan via de sms doorgegeven. Goede service. Eten smaakte goed.
22 jan 2022 om 19:08 Twee euro voor 10 frietjes en 13 euro voor een burger die max 5 kost pure scam
20 jan 2022 om 20:07 Super goed eten, perfect gebakken. Dus snel weer bestellen
19 jan 2022 om 19:19 Voor 15 euro per persoon. Vond ik het erg weinig .en de patat die erbijzat was droog en hardt en wat ze salade noemen is een blaadje sla met een schijfje komkommer en tomaat .viel me echt tegen .we bestellen hier nooit weer
16 jan 2022 om 9:23 Mixed grill : aanrader