ANNO 1243 RIESSEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anno 1243 Riessen. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:26 Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!
26 sep 2022 om 21:39 Was mooi op tijd en de burgers waren weer heerlijk en goed warm.
20 aug 2022 om 20:35 Eten was veel en heerlijk en goed op temperatuur. We gaan hier wel vaker bestellen. Ook echt vlees en geen geperste hamburgermeel. Groenvoer ook lekker vers. Patat knapperig van buiten en goed van binnen
22 jul 2022 om 20:16 Bijna 1,5 uur moeten wachten jeetje wat lang, ook waren de burgers niet goed warm en rauw. Ook verschillen de prijzen op thuisbezorgd en de site
9 jul 2022 om 21:56 Jeetje, thuisbezorgd en het restaurant zelf verschillen nogal kwa mening over de bezorgtijden.. wij hebben in totaal 1 uur en 45 minuten moeten wachten op het eten.. Ook word er niet gekeken naar de opmerkingen, erg jammer!!
2 jul 2022 om 22:20 Bezorging was erg snel en het eten was nog goed warm. Helaas was de pasta zalm heel erg zout van smaak. Als er minder zout wordt gebruikt, dan weet ik zeker dat het erg lekker is.
17 jun 2022 om 19:55 Bezorging duurde 1 uur en 3 kwartier. Ik heb aangegeven om geen groentes, sauzen bij te voegen ivm allergieën, nu kreeg ik op mijn schnitzel champignons, iets waar ik heel allergisch voor ben. Nu heb ik de helft niet kunnen eten. Schandalig!
25 apr 2022 om 21:05 Laatst hier gegeten en toen ook kipsaté en fietjes besteld. Was toen lekker, maar nu was de kip wat droog en de frietjes waren oude frietjes, die weer waren opgewarmd. Heel jammer! Bezorging ook bijna half uur later dan aangegeven.
26 mrt 2022 om 22:06 Erg lekker eten, gevraagd om bezorging om 18.00, is een half uurtje later geworden, maar werd gecompenseerd met een fles wijn! Bestellen de volgende keer zeker weer!
22 mrt 2022 om 20:03 Eten was lekker! We verbleven in Buitenplaats Holten en het eten werd zelfs bij het huisje gebracht. Thuisbezorgd gaf aan bezorgtijd 1 uur maar al na ca. 25 min stond de vriendelijke bezorger voor de deur.
21 mrt 2022 om 8:14 Het eten was heerlijk, het was alleen niet heel erg warm meer.
21 feb 2022 om 23:49 Eten was opzich prima! Afhaaltijd was akkoord gegeven en vervolgens toch nog meer dan een half uur moeten wachten.... Eten moest nog gemaakt worden toen we het kwamen ophalen!?